Sinterklaasfeest zondag 26 November

Sinterklaas komt op zondag 26 november weer naar de AGC. Komen jullie ook?

De jeugdcommissie heeft in september een brief gestuurd naar Sinterklaas om te vragen of hij ook dit jaar weer naar de AGC komt. We hebben sinds die tijd in spanning gewacht op zijn antwoord. Dit weekend hebben wij eindelijk een brief terug gekregen en; hij komt!! Hij zal rond 16 uur op het clubhuis langskomen en wil heel graag zien hoe het met alle AGC-kinderen gaat. Voor die tijd is de Sinterklaas ouder-kind wedstrijd. Het Sinterklaasfeest en/of de wedstrijd zijn voor alle jeugdleden van de AGC, maar ook voor alle (klein-) kinderen van AGC-leden. We hopen weer veel jullie te zien!

De regels voor de Sinterklaas-wedstrijd zijn:
– De teams bestaan uit een (groot-)ouder en een (klein-) kind.
– De wedstrijdvorm is Texas-Scramble.
– De wedstrijd gaat over 6 holes, afslaan vanaf oranje en rood (afhankelijk van handicap en leeftijd).
– De wedstrijd start om 13:30.
– Aanmelden bij wedstrijdsecretariaat om 13:00.

Aanmelden
Je kan je (groot-)ouder-kind team aanmelden door een mail te sturen naar jeugdagc@gmail.com met hierin jullie naam, de leeftijd van het kind en of je van rood of oranje wilt afslaan. Kan je in de mail aangeven of jullie mee willen doen aan de wedstrijd en het Sinterklaasfeest of dat jullie je alleen willen inschrijven voor de wedstrijd of voor het Sinterklaasfeest?
De kosten voor de wedstrijd zijn €5,-per team en €5,- per kind voor het Sinterklaasfeest. In de bevestiging zullen nog een paar vragen voor het Sinterklaasfeest volgen.