Kampioenen

Nog een kampioen!

Heren 1 senioren is, zonder te spelen, door een gunstig resultaat in hun poule, eerste geworden en gaat nu promotiewedstrijd spelen op 25 mei tegen Crossmoor. De NGF moet nog bekend maken waar deze wedstrijd wordt gespeeld. Houd het in de gaten en ga hen aanmoedigen zodat ze in een flow komen richting hoofdklasse.

Verder nog meer goede prestaties. Het 2e team dames 18 holes werd eerste en promoveert. Ook promoties voor dames senioren 27 holes team 5 en heren 18 holes team 2. Zij werden beide 2e maar promoveren ook. Bravo aan alle betrokken speelsters en spelers.

Het vlaggenschip van AGC, heren 1 in de 36 holes competitie, lukte het wat de afgelopen jaren net niet lukte. 1e worden en promoveren naar de 1e klasse op weg naar…de hoofdklasse. Een prachtig resultaat van een team waarin jong en oud een mooi samenspel lieten zien de afgelopen weken. Zie hierbij een foto van de gladiatoren.

In de 27 holes competitie zijn nog 2 kampioenen te huldigen. Heren 2 en 3 werden poulewinnaar en gaan ook promoveren.
Fantastisch resultaat mannen!

Dames senioren 2 is kampioen geworden. Zij promoveren naar de 1ste klasse! ‘

Zondag 29 april zijn de dames van  Zondag 1 kampioen geworden. Zij wonnen hun wedstrijd tegen de Purmer met 16-2 en zijn daardoor overtuigend en ongeslagen kampioen. Promotie naar de 1e Klasse is een feit.

Allen gefeliciteerd met deze fantastische prestatie!