Amsterdams Open Jeugd

Wedstrijdreglement Amsterdams Open Jeugd 2017

Startlijsten Amsterdams Open Jeugd 2017

Beste golfers,

Ook dit jaar organiseren wij weer met veel plezier het Amsterdams Open Jeugd Golf Kampioenschap. Deze wedstrijd zal dit jaar worden gehouden op zaterdag 10 juni 2017 (let op; op de pdf van de NGF staat nog 27 mei 2017. Deze datum is verschoven). Inschrijven kan onderaan deze pagina.

De wedstrijd staat open voor jeugdspelers t/m 21 jaar (meetdatum 10 juni 2017). De strokeplaywedstrijd telt mee voor de Junior Ranking.

De wedstrijdvorm is als volgt:

• Hcp 0 – 9.9 strokeplay (witte/blauwe tees)
    • Hcp 10 – 18.4 strokeplay (gele/rode tees)
    • Hcp 18.5 – 36 stableford (gele/rode tees)

Het spelersveld is beperkt tot 130 deelnemers:

• Categorie 1: 60 deelnemers
    • Categorie 2 en 3: 70 deelnemers in totaal

Deelname geschiedt op basis van volgorde van registratie via de website. De inschrijvingen die het maximum aantal deelnemers overschrijdt, worden op de reservelijst gezet.

Vanaf 9.00 uur zal er worden gestart met de wedstrijd in de laagste handicap categorie. Voor de 2 strokeplay wedstrijden zijn er aparte prijzen voor jongens en meisjes alhoewel er maar 1 overall winnaar zal zijn. De prijsuitreiking zal na iedere wedstrijd categorie plaatsvinden maar omdat dit afhankelijk is van het aantal deelnemers, is de exacte tijd moeilijk te bepalen. Zodra de eerste spelers binnen zijn, zal de barbecue aangestoken worden en daarna zal de prijsuitreiking zijn.

Dit jaar zijn de prijzen spectaculair in waarde gestegen!

De kosten voor deelname zijn € 35. Dit is inclusief deelname, een lunchpakket en de barbecue. Andere informatie zoals bv het wedstrijdreglement, inschrijf- en startlijsten zijn t.z.t. beschikbaar op de website.

Inschrijven is niet meer mogelijk.

Zodra de inschrijving bij ons binnen is ontvang je een bevestiging van deelname.
Let op! Je inschrijving is pas definitief nadat we het inschrijfgeld ontvangen hebben op rekeningnummer NL77INGB0667253971 t.n.v. S. de Visser te Haarlem.
Inschrijven is mogelijk tot 3 juni 2017!

Wij zien jullie graag op 10 juni aanstaande!

Met sportieve groet,
Amsterdam Open Jeugd Commissie Amsterdamse Golf Club

============================================================================================================

Amsterdam Open Jeugd Kampioenschap 2016