Jaarbeker 2018

Vergeet niet in te schrijven voor de leukste knockout matchplay wedstrijd.

De Jaarbeker is een matchplay knockout wedstrijd met iedere drie weken een ronde. De partijen maken zelf een afspraak wanneer hun partij gespeeld gaat worden binnen de aangegeven termijn. Handicapverrekening: 3/4 van het verschil in playing handicap, met een maximum van 18 slagen. Mocht na 18 holes gelijke stand zijn, dan wordt er weer vanaf hole 1 gestart wederom met verrekening van hcp.

Inschrijven voor de Jaarbeker kan vanaf heden via de site op de kalenderdatum 8 april.

Op 6 april is de Jaarbeker ingedeeld en krijgen de deelnemers de indeling doorgemaild.

Probeer je zoveel mogelijk aan de aangegeven termijn te houden. Mocht dat problemen opleveren neem dan contact op met Dee van Heijst die over deze wedstrijd de leiding heeft via d.vanheijst@planet.nl of Michiel Burggraaff michiel_burggraaff@hotmail.com.