Driving range

De Amsterdamse Golf Club beschikt over een van de beste oefenaccommodaties van Nederland. Dichtbij het clubhuis ligt de brede en heuvelachtige Driving Range. Naast goede matten buiten en in een ruime overdekte afslagloods zijn er ook royale afslagplaatsen op gras, putting- en chipgreens, bunkers en (kunst)grashellingen voor het beoefenen van de verschillende slagen.

Openingstijden Driving Range: van 8.00 uur tot een half uur na zonsondergang.

Het gebruik van de Driving Range/oefenhole’s voor niet-AGC leden is toegestaan na aanschaf van een dagkaart (€ 12,50 ) bij de Caddiemaster.

Veiligheid Driving Range

In verband met de veiligheid van de gebruikers van de korte holes is het tot nader order niet toegestaan om met driver of hout verder te slaan dan 200 m. Wie dit verbod overtreedt zal van baan en faciliteiten worden verwijderd en als clublid worden geschorst. Er wordt gewerkt aan langere termijn oplossingen, maar zolang is dit verbod van toepassing.
Overtreders van het verbod worden persoonlijk aansprakelijk gehouden voor alle schade die gebruikers van de korte holes lijden.

Werkzaamheden Driving Range

De komende maanden zal een extra overdekte pro-ruimte worden gecreëerd tussen de lesruimte van David en oefengreens op de Driving Range, waardoor uiteindelijk bovendien het aantal overdekte afslag plaatsen voor vrij oefenen met 2 zal toenemen. Het geheel past in een “Masterplan Driving Range” dat de Baan- en Gebouwen Commissie samen met de pro’s hebben ontwikkeld.

Op deze pagina zult u op de hoogte worden gehouden van de vorderingen werkzaamheden Diving Range.