Driving range

De Amsterdamse Golf Club beschikt over een van de beste oefenaccommodaties van Nederland. Dichtbij het clubhuis ligt de brede en heuvelachtige Driving Range. Naast goede matten buiten en in een ruime overdekte afslagloods zijn er ook royale afslagplaatsen op gras, putting- en chipgreens, bunkers en (kunst)grashellingen voor het beoefenen van de verschillende slagen.

Openingstijden Driving Range: van 8.00 uur tot een half uur na zonsondergang.

Het gebruik van de Driving Range/oefenhole’s voor niet-AGC leden is toegestaan na aanschaf van een dagkaart (€ 12,50 ) bij de Caddiemaster.

Werkzaamheden Driving Range

De komende maanden zal een extra overdekte pro-ruimte worden gecreëerd tussen de lesruimte van David en oefengreens op de Driving Range, waardoor uiteindelijk bovendien het aantal overdekte afslag plaatsen voor vrij oefenen met 2 zal toenemen. Het geheel past in een “Masterplan Driving Range” dat de Baan- en Gebouwen Commissie samen met de pro’s hebben ontwikkeld.

Op deze pagina zult u op de hoogte worden gehouden van de vorderingen werkzaamheden Diving Range.

In de winter oefenen op de AGC Driving Range

Vanaf 13 januari is de Driving Range op elke dinsdag avond van 18.00 tot 20.00 uur weer verlicht. Iedereen kan in de winter doorgaan met oefenen. Een mooie gelegenheid voor competitieteams of groepen vrienden om met elkaar te trainen.

2Ball biedt speciaal voor deze fanate golfers na afloop een verzorgde eenvoudige maaltijd voor slechts €9,99 aan. Wel even opgeven, dat kan op de website net zoals voor wedstrijden wordt ingeschreven.Voor alle dinsdagen in de maanden januari, februari en maart vind je de mogelijkheid “trainen en eten”. Schrijf je in alsof het een wedstrijd betreft. Op de maandag voorafgaand aan de trainingsdag om 17 uur sluit “de inschrijving” en rekent Toyomi op je komst.