Bar/Restaurant

Gastvrijheid op het mooiste plekje van Amsterdam!
Wij heten u welkom in Brasserie Out of Bounce

Sinds 1 september hebben wij, Maaike, Joyce en Robert de exploitatie van de horeca binnen de Amsterdamse golfclub voor onze verantwoordelijkheid genomen. Vanaf afgelopen zomer heeft u al kennis kunnen maken met de nieuwe enthousiaste aanpak van Brasserie Out of Bounce. Tot 1 september nog als onderdeel van de vorige exploitant Simol, maar sinds 1 september dus geheel op eigen benen. Het streven is om alle bezoekers van het clubhuis zich helemaal thuis te laten voelen door vriendelijke en efficiënte service en een hoge standaard voor eten en drinken.

Out of Bounce

De naam Out of Bounce is uiteraard afgeleid van de welbekende golfterm “Out of Bounds”. De naam voor het bedrijf ontstond tijdens het maken van de plannen voor het op zich nemen van de volledige verantwoordelijkheid voor de horeca. Op dat moment had iemand een iets te enthousiaste approach op hole 9, waardoor de bal letterlijk al stuiterend het terras over kwam. Zo was de naam Out of Bounce snel bedacht.

Lunch en Diner

De menukaart zal gedurende het jaar continu worden aangepast aan de seizoenen. Al het eten wordt vanzelfsprekend vers bereid in onze keuken en op een mooie en smaakvolle wijze op uw bord gepresenteerd. De keuken staat onder leiding van Joyce en zij zal met al haar ervaring op hoog niveau zorgen dat hetgeen u geserveerd krijgt van professionele kwaliteit en uitstraling is. De keuken is ingericht om zowel kleine als grote gezelschappen te voorzien. Komt u met een groep, dan willen we dat graag tijdig weten, zodat we er zeker van zijn dat er voldoende verse voorraad is.

Bediening – Bar en Restaurant

Maaike is uw gastvrouw; zij is het gezicht voor de gasten van Brasserie Out of Bounce. Zij zal ervoor zorgen dat u tijdig en goed en in een gezellige sfeer wordt voorzien van uw hapjes en drankjes. Het uiteindelijke doel is natuurlijk dat u zich prima vermaakt en geniet van uw eten en drinken en daar maakt een efficiënte en vriendelijke bediening onderdeel van uit.

Boekingen

Ook als u niet komt golfen of als u een dagje golfen wil combineren met een gezellige diner, bent u van harte welkom bij Brasserie Out of Bounce. In overleg met Robert stelt hij uw wensen af met onze mogelijkheden en wij zorgen er dan voor dat u een geslaagde middag of avond heeft. Voor boekingen vragen wij met klem om een mail te sturen naar info@brasserieoutofbounce.nl of naar restaurant@amsterdamsegolfclub.nl.

Ons team van Brasserie Out of Bounce ziet er naar uit om u voor lange tijd van dienst te zijn en samen met het bestuur en de leden van de club te zorgen voor een fijne sfeer binnen en rondom het clubhuis.

Mail: restaurant@amsterdamsegolfclub.nl of info@brasserieoutofbounce.nl
Telefoonnummer clubhuis: 020-8950822

Ons team van Brasserie Out of Bounce zien er naar uit om u voor lange tijd van dienst te zijn en samen met het bestuur en de leden van de club te zorgen voor een fijne sfeer binnen en rondom het clubhuis.