Eindejaarsberichtje van de Wedstrijdcommissie

Het wedstrijdseizoen zit er op voor dit jaar. We kijken terug op een jaar waar we meer dan 1600 deelnemers aan de door ons georganiseerde wedstrijden aan de wedstrijdtafel hebben mogen ontvangen.

Jaarbeker

Na een spannende finale tegen Marjolein Koperdraat is winnaar van de Jaarbeker 2017 Dennis Luijkx geworden. Proficiat, Dennis. De prijsuitreiking zal tijdens de Nieuwjaarsreceptie plaatsvinden.

Wedstrijdkalender

We zijn nu bezig met de kalender voor 2018. De clubkampioenschappen Strokeplay zullen dit jaar na de competitie worden gehouden en de clubkampioenschappen Matchplay na de zomervakantie. Verder proberen we om de strokeplay wedstrijden zo veel mogelijk af te wisselen met stableford wedstrijden waar alle categorieën aan mee kunnen doen. De golfweek valt in ongeveer dezelfde periode als vorig jaar, maar begin januari is de planning rond en zullen de kalendertjes weer voor iedereen klaar te liggen in het clubhuis.

Alvast in de agenda

De volgende data kunt u in ieder geval wel vast in de agenda noteren:

Zaterdag 17 februari de AYC wedstrijd
Na afloop van deze gezellige 9 holes wedstrijd voor alle hcp.cat.* van 1 t/m 5 biedt het bestuur van de AYC u een kop lekkere erwtensoep aan.

Zaterdag 10 maart de barometerwedstrijd
voor alle competitiespelers. De TC organiseert deze wedstrijd; starttijd en wedstrijdvorm worden nog bekend gemaakt.

Zaterdag 17 maart de Personeelsbeker
de openingswedstrijd van het wedstrijdjaar 2018. Onze professional Dirk Sandee en clubkampioene Tessa Eichholtz zijn de vos. Aan deze vossenwedstrijd voor alle hcp.cat.* kunnen, naast alle leden, ook onze personeelsleden meedoen en tevens de nieuwe leden. Voorstellers, doe uw best en troon ze mee.

Punt van aandacht

Onze wens voor volgend jaar is, dat u allen weer in groten getale mee doet aan de wedstrijden. Een punt van aandacht is echter wel het gemak waarmee er, nadat een wedstrijd eenmaal is ingedeeld, wordt afgezegd. Uiteraard is er alle begrip voor situaties zoals ziekte of blessure, maar voor flightgenoten en wedstrijdleiding altijd een hele puzzel om het veld dan bij elkaar te houden.

Tot slot

Tot slot willen wij u allen bedanken voor uw sportieve deelname aan de wedstrijden en wensen u vast hele gezellige feestdagen toe.