Een drone boven de Amsterdamse

Onder ‘Baan’ kunt u nu ook de dronebeelden (waarover in de laatste Birdie een artikel verscheen) van alle 18 holes bekijken.

In de linker kolom vindt u bovenaan een introductie filmpje met een welkomstwoord, aandacht voor onze clubhistorie, kernwaarden en beelden van ons clubhuis en oefenfaciliteiten.

Daaronder kunt u een plattegrond van onze baan laten verschijnen en een hole naar keuze aanklikken. U krijgt dan luchtopnames te zien van tee tot green, voorzien van tactische tips.

Als derde nieuwe item treft u beelden aan van de rijke schakering aan dieren en sfeerbeelden  van onze baan in de verschillende jaargetijden. De oorspronkelijke algemene introductie, een foto collage, kunt u nog steeds vinden onder  Bezoekers.

We hopen dat de beelden van onze 18 holes een mooie aanvulling op onze site zijn. Informatief voor onze eigen leden, maar zeker ook voor gasten en competitiespelers. Samen met het welkomstwoord en de sfeerbeelden draagt het zeker bij aan een goede presentatie van onze club waar we zo trots op zijn.