Nieuwe leden

• Wilt u lid worden van de gezellige, Amsterdamse Golf Club?
  • Wilt u golfen wanneer het u uitkomt, zonder starttijden?
  • Wilt u genieten van een goede catering in een prachtig clubhuis?
  • Wilt u les van toppro’s?

Zij die geïnteresseerd zijn in een lidmaatschap dienen ervoor te zorgen dat hun aanvraagformulier volledig ingevuld en ondertekend door ondersteuners uiterlijk 1 oktober 2018 door het secretariaat is ontvangen.

Vervolgens zullen gesprekken worden gevoerd in oktober. Afhankelijk van de gevoerde gesprekken en van het aantal beschikbare plaatsen zal een aantal geïnteresseerden in november worden geïnformeerd of zij de procedure voor het verkrijgen van het lidmaatschap kunnen voortzetten om te worden toegelaten per 1 januari 2019.

Interesse?

Aarzel niet om voor vragen of nadere informatie contact op te nemen met het secretariaat op 020-4977866 of mail naar secretariaat@amsterdamsegolfclub.nl.

Klik hier voor de AGC Financiële voorwaarden 2018
Het contributieschema voor leden in de leeftijd 27-36 is op te vragen bij het secretariaat.

Mocht u belangstelling hebben, download hier het  Aanvraagformulier en stuur het ingevuld naar:

Secretariaat Amsterdamse Golf Club
Bauduinlaan 35
1047 HK  AMSTERDAM
E-mail: secretariaat@amsterdamsegolfclub.nl

Opzeggen

Graag willen wij u er op attenderen dat uw opzegging van het lidmaatschap voor het jaar 2019 door het secretariaat uiterlijk 31 oktober 2018 schriftelijk, per post of via e-mail, moet zijn ontvangen.

Dit geldt ook voor eventuele verzoeken tot categorie wijziging van het lidmaatschap. Te laat ontvangen opzeggingen/verzoeken zullen pas op 1 januari 2020 kunnen worden geëffectueerd.

Secretariaat Amsterdamse Golf Club
Bauduinlaan 35