Nieuwe leden

• Wilt u lid worden van de gezellige, Amsterdamse Golf Club?
  • Wilt u golfen wanneer het u uitkomt, zonder starttijden?
  • Wilt u genieten van een goede catering in een prachtig clubhuis?
  • Wilt u les van toppro’s?
  • Wilt u opvang voor uw kinderen?

Zij die geïnteresseerd zijn in een lidmaatschap dienen ervoor te zorgen dat hun aanvraagformulier volledig ingevuld en ondertekend door ondersteuners uiterlijk 1 november door het secretariaat is ontvangen.

Vervolgens zullen gesprekken worden gevoerd in november en december. Afhankelijk van de gevoerde gesprekken en van het aantal beschikbare plaatsen zal een aantal geïnteresseerden tot het lidmaatschap worden toegelaten per 1 januari 2018.

Interesse?

Aarzel niet om voor vragen of nadere informatie contact op te nemen met het
secretariaat op (020-4977866) of mail naar secretariaat@amsterdamsegolfclub.nl.

Klik hier voor de AGC Financiële voorwaarden 2017 met als bijlage
Contributieschema 2017 Jongeren 27 – 36 jaar

Mocht u belangstelling hebben, download hier het Aanvraagformulier en stuur het ingevuld naar:

Secretariaat Amsterdamse Golf Club
Bauduinlaan 35
1047 HK Amsterdam
Mail: secretariaat@amsterdamsegolfclub.nl

Opzeggen

Graag willen wij u er op attenderen dat uw opzegging van het lidmaatschap voor het jaar 2018 door het secretariaat uiterlijk 31 oktober 2017 schriftelijk, per post of via de mail, moet zijn ontvangen.

Dit geldt ook voor eventuele verzoeken tot categorie wijziging van het lidmaatschap. Te laat ontvangen opzeggingen/verzoeken zullen pas op 1 januari 2019 kunnen worden geëffectueerd.

Secretariaat Amsterdamse Golf Club
Bauduinlaan 35