Sponsorschap

Een sponsorschap biedt de volgende mogelijkheden:

• Een commerciële relatie met de Amsterdamse Golf Club voor een looptijd van tenminste 3 jaar.
  • 60 speelrechten per jaar  (9 holes)voor zowel de sponsor zelf als relaties.
  • Naamsvermelding van de sponsor op een hole of ander object, op de website, in het clubblad en in de hal van het clubhuis.
  • Eens per jaar het organiseren van een golfwedstrijd en/of een golfclinic.
  • Gebruik van de vergaderruimte voor max. 10 personen.
  • Deelname aan de jaarlijkse sponsorwedstrijd.
  • Mogelijkheid tot het nemen van golflessen bij de clubprofessionals en het behalen van het GVB.
  • Gereserveerde parkeerplaatsen.

Naast een generiek sponsorschap bieden wij de mogelijkheid om de Amsterdamse meer specifiek te sponsoren; hierbij kunt u denken aan sponsoring van een competitieteam, de jeugd, een hole, etc.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid een advertentie te plaatsen in de Birdie, ons clubblad.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat (020-4977866) of mail naar secretariaat@amsterdamsegolfclub.nl

Mocht het secretariaat gesloten zijn, neemt u dan contact op met Jacques Stuyt, voorzitter van de bussinesscommissie, tel. 020-6791732 of 06-24215274.