Hospitality chain

In 2012 is de Amsterdamse met de Twentsche, de Sallandsche, De Dommel en de Keppelse een hospitality regeling overeengekomen. In 2014 is ook de Noord Nederlandse Golf & Country Club toegetreden tot deze regeling en in 2015 de Hattemse Golf- en Country Club en Zuid-Limburgse Golf & Country Club Wittem. Dit houdt in dat leden van de Amsterdamse op deze banen tegen introductietarief kunnen spelen (niet nodig dat we geïntroduceerd worden). Wel moet men een handicap van 36 of lager hebben en dient men vooraf te bellen met de caddiemaster van de betreffende club.

Als leden van de Sallandsche, de Twentsche, De Dommel, de Keppelse, de Noord Nederlandse of de Hattemse bij ons willen spelen, gelden vergelijkbare regels, met een maximum van 6 op een dag en op zondag pas na 15.00 uur. Leden betalen in 2016 € 35,-.

Voor meer informatie over de baan/club/teesluitingen van de golfclubs raadpleeg hun website door op de bovenstaande naam van de baan te klikken.

Ook hebben wij ook een overeenkomst met de Club de Golf Barcelona in Spanje. De Club de Golf Barcelona hanteert de volgende voorwaarden: Club de Golf Barcelona. Voor meer informatie over de club en/of baan zie: www.golfdebarcelona.com

Barcelona-GC