Werkzaamheden

Wormenoverlast

Het zal de meesten van U niet zijn ontgaan dat er de laatste tijd sprake is van erg veel wormenactiviteit op de fairways. Een paar wormen zijn natuurlijk een teken van een gezonde bodem, maar op dit moment zijn er bij ons zoveel, dat er echt sprake is van wormenoverlast.

Waarom hebben we zoveel wormenoverlast en is daar nou niets aan te doen?

Meer informatie klik hier. 

Peildatum: 02-11-2018

Toiletten bij green 4 worden van leidingwater voorzien 

Binnenkort is het mogelijk ook in de winter gebruik te maken van de WC op deze plek. Tot nu toe werd er met beregeningswater doorgespoeld, maar van deze leiding gaat elk jaar in deze tijd de druk eraf en deze zou pas in april weer in functie kunnen zijn. In de tussentijd is dan de WC gesloten.

Het is nu mogelijk gebleken op betrekkelijk eenvoudige wijze een normale waterleiding door te trekken, waardoor u in de winter, behoudens vorst perioden, niet voor een gesloten deur komt te staan. Ook komen er wastafels en een tappunt voor water.

Dammetje naar eiland naast green 17 

Om meer doorzicht te verkrijgen en mede in het kader van de ontwikkeling van natuurwaarden, is het noodzakelijk de beplanting op het eiland tussen green 12 en 17 onder handen te nemen. Hiervoor wordt op het ogenblik een dammetje naar het eiland aangelegd, waarbij gebruik gemaakt wordt van het droge weer en van grond die over was van de tee renovatie. Van de winter kan dan ook met zware machines op het eiland gewerkt worden.

Heeft u vragen, suggesties, op en/of aanmerkingen over de baan, dan kunt u contact opnemen met de baancommissie: baancommissieagc@gmail.com 

Peildatum: 16-10-2018

Droogteschade in de baan

De droogteschade (zie onderstaand bericht) aan de baan dient zo spoedig mogelijk te worden gerepareerd, omdat wij anders het risico lopen dat de baan volgend jaar voor de competitie niet op orde is. 

Vanaf woensdag 3 oktober zijn daarom alle tees van holes 7 en 8 GESLOTEN wegens werkzaamheden. De eerste 9 holes blijven wel speelbaar, maar deze zullen tot nader orde niet qualifying zijn. Ook aan de backtees van 5 en 6 zullen op enig later moment werkzaamheden plaatsvinden. 

Verder zullen er vanaf volgende week door de hele baan, de door de droogte, ingezakte drainagegeulen worden bijgevuld. Mogelijk zullen daardoor tijdelijk holes gesloten moeten worden. 

Peildatum: 02-10-2018

Heeft u vragen, suggesties, op en/of aanmerkingen over de baan, dan kunt u contact opnemen met de baancommissie: baancommissieagc@gmail.com