Amsterdams Open 2017

Startlijst Amsterdams Open zondag 25 juni 2017

Na een succesvolle eerste jaargang, wordt op zondag 25 juni 2017 de tweede editie van het Amsterdams Open georganiseerd. 

Amsterdams Open 2016

De eerste editie van het Amsterdams Open kende 45 deelnemers in handicapgroep 0-15. Het toernooi werd uiteindelijk met een birdie op de 18e hole gewonnen door Joris de Boer van de Hilversumsche GC. 

Doelgroep voor dit strokeplay toernooi is de betere golfer. Het toernooi zal gespeeld worden vanaf de back-tees en er zullen prijzen beschikbaar zijn voor de neary, longest drive en beste bruto & netto scores. Daarnaast voorziet de organisatie u van een borrel en een snack op het moment dat u van de baan komt. 

Meld u snel aan door uw gegevens in te voeren in onderstaand document.

Inschrijven is niet meer mogelijk.

 

Let op: uw inschrijving is pas afgerond op het moment dat uw inschrijfgeld is overgemaakt aan de Amsterdamse Golf Club NL84 INGB 0000 5478 19 o.v.v Amsterdams Open 2017.
Inschrijven is mogelijk tot en met donderdagavond 15 juni 2017!

Inschrijfgeld:

  • Niet leden – €25,-
  • Leden AGC – € 10,-

 

Amsterdams Open 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door: 

 

Spannende ontknoping tijdens eerste Amsterdams Open

Spelers van 14 verschillende banen in en rond Amsterdam hadden zich voor dit Strokeplay-toernooi aangemeld. Tijdens een zonovergoten dag werd vanaf de back-tees afgeslagen. Doel van de vroege starters was een scherpe score neer te zetten om het de lage hcp’ers zo lastig mogelijk te maken.
Klik hier voor het gehele verslag