AGC in de competitie 2017; een tussenstand

De NGF-competitie is volop aan de gang en de meeste teams hebben er al 2 of 3 wedstrijden op zitten van de in totaal 4 te spelen wedstrijden.
Er moet nog wel wat gebeuren om aan het einde van alle strijd kampioenen (beter gezegd poulewinnaars) te eren en degradaties te voorkomen maar… er is nog van alles mogelijk.

Bij de Dames is er bij senioren 1 na 2 wedstrijden een keer winst en een maal verlies. Helaas verloren zij door een blessure vaste kracht Stance Beelen waardoor wellicht iets minder kans op een herhaling van de surprise (spelen voor het landskampioenschap) van afgelopen jaar.

Bij de Heren Senioren doen de eerste 3 teams het goed en hebben zeker team 1 en 2 behoorlijke kansen hoog, zo niet het hoogst te eindigen.

Op de Dinsdag kunnen de 2 damesteams nog verrassen maar wordt opgaan voor de eerste plek wel lastig omdat ze beide een keer hebben verloren. De teams doen in deze poules echter weinig voor elkaar onder, zo lijkt het.

Dan de Zondag. Vooralsnog positief nieuws van heren 3 en 4 in de 27 holes-competitie. Heren 4 van captain Langendijk vloog er goed in met 2 fraaie overwinningen en dus nu al enig zicht op goud. Bij de overige zondagteams waren vooralsnog weinig overwinningen te vieren, maar enkele teams hebben nog maar een wedstrijd gespeeld…dus dan valt er nog maar weinig van te zeggen.

Dames 1 en heren 1 zondag 36 holes zijn van oudsher onze vlaggeschepen maar vooral de dames zullen het moeilijk krijgen dit jaar. Alle reden om ze een keer aan te moedigen en hen naar winst te begeleiden.

Op de site van de NGF (www.ngfcompetitie.com) kunt u zien waar welk team speelt.

De Technische Commissie wenst alle competitiespelers veel succes in het verdere verloop van de competitie.